SUOMI ENGLISH

Oulun ammattikorkeakoulu ja opiskelijakunta OSAKO järjestävät yhdessä lukuvuoden avajaiset torstaina 7.9. Ouluhallissa kello 13 alkaen. Ouluhalliin rakennettavassa Oamk-kylässä voit tutustua meidän lisäksi myös Oamkin yhteistyökumppanien toimintaan. Myös Business Kitchen on ständillään esillä tilaisuudessa. Ouluhallin ovet aukeavat yleisölle kello 12.30.

Lisätietoja: www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/tapahtumat/?kk=9

Yhteyshenkilö: Anu Skog (anu.skog@oamk.fi)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oulu UAS and student union OSAKO are holding a grand opening to celebrate the upcoming semester. The party will be held in Ouluhalli on 7 September. The main celebration starts at 1.00pm and afterwards you are free to tour and get to know more about us and our partners activities in the exhibition area. The doors are opening for public at 12.30pm in Ouluhalli. Business Kitchen will be there with their stand. 

More information: www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/tapahtumat/?kk=9

Contact person: Anu Skog (anu.skog@oamk.fi)