SUOMI ENGLISH

Njetworking
Isokatu 56,
90100 Oulu
Finland (map)

Yrittäjän päivänä 5.9. juhlimme viime kesän Kesäyrittäjiä aamukahvien merkeissä!

Kesäyrittäjä -hanke on Iin Micropolis Oy:n ja BusinessOulun yhteinen Maaseuturahaston rahoittama hanke, jossa autetaan aktiivisia Oulun ja Iin alueen nuoria työllistämään itsensä kesän ajaksi yrittäjyyden muodossa. Kesällä 2017 alueella toimi lähes 30 nuorten perustamaa yritystä.

Tervetuloa kuulemaan kesäyrittäjäprojektin kesän tuloksista, tapaamaan kesän 2017 yrittäjiä ja vaikuttamaan tuleviin toimenpiteisiin aamukahvien merkeissä! 

Lisätietoa tapahtumasta: 

www.kesayrittaja.com
https://www.facebook.com/events/487336738290308/

Hanna Lahti, projektipäällikkö, puh. 040 130 6143, hanna.lahti@micropolis.fi

Hankkeessa tarjotaan nuorille turvallinen, helposti omaksuttava ja hallittava tapa itsensä työllistämiseen kesätyöyrittäjinä palkkatyön sijasta. Hankkeessa laajennetaan Oulun keskusta-alueella toimivan Kesäyrittäjä -projektin toimenpiteitä palvelemaan myös haja-asutusalueen nuoria.