SUOMI ENGLISH

Startup Weekend on kahdesti vuodessa toistuva 54-tunnin intensiivinen liikeideatapahtuma, jolloin osallistujat rakentavat startup-yrityksen liiketoiminta-asiantuntijoiden ja eri aloilta tulevien mentoreiden avulla. Tilaisuus antaa osallistujille erityisesti mahdollisuuden validoida startup-ideoitaan ja löytää tiimi idean ympärille.

Lisätietoja: http://communities.techstars.com/finland/oulu/startup-weekend/11009

Yhteyshenkilöt: Anne Sorvari (anne.sorvari@oulu.fi) & Karita Kasurinen (karita.kasurinen@gmail.com)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Startup Weekend Oulu is a 54-hour event where developers, designers and business development folks come together to form teams, validate their ideas, build new products and launch startups, all in one weekend.  It is a great opportunity to test startup ideas, meet potential co-founders, build the community in Oulu and launch your next startup!

More information: http://communities.techstars.com/finland/oulu/startup-weekend/11009

Contact persons: Anne Sorvari (anne.sorvari@oulu.fi) & Karita Kasurinen (karita.kasurinen@gmail.com)