SUOMI ENGLISH

Oamk Kotkantien kampus (auditorio) (map) 
Kotkantie 1
90250 Oulu

“The thing about being brave is it doesn't come with the absence of fear and hurt. Bravery is the ability to look fear and hurt in the face and say move aside, you are in the way.”
― Melissa Tumino

Tervetuloa Oulun ammattikorkeakoulun Terwa-akatemian järjestämään seminaariin rohkeudesta! Tapahtuma on loistava tilaisuus päästä kuulemaan suomalaisyritysten kasvutarinoita ja vinkkejä siitä, kuinka juuri sinä voit voittaa pelkosi ja uskaltaa menestyä.

Seminaarin aikataulu

Klo 7:45

Ovet avautuvat! Tarjolla kahvia ja teetä. 

Klo 8:00

Ville Pohjonen - Ville on oululaisen markkinointiyrityksen Kuulun (www.kuulu.fi) luova johtaja ja digitaalisen markkinoinnin kiven kova ammattilainen. 

Klo 9:00

Jaakko Alasaarela - Jaakko on ohjelmistoyritys ZEF:in toimitusjohtaja. ZEF valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2016. (www.zef.fi)

Klo 10:00

Jorma Yypänaho - Jormalla on yrittäjäkokemusta usealta eri alalta, tällä hetkellä hänet tunnetaan Teatteri Rion ja Meri Oulu kesäteatterin toimitusjohtajana. (www.teatteririo.fi)

Klo 11:00

Antti Putkonen - Oululaisen Kooma-brändin takaa löytyvä Antille on ehtinyt kertyä pitkä ja tapahtumarikas kokemus vaatetusalan yrittäjyydestä. Hän on myös tunnettu rohkeasta esilläolostaan sosiaalisessa mediassa. (www.koomadesign.fi)

Tapahtuma pidetään OAMK Kotkantien kampuksella, tilassa Auditorio 1. Sisäänkäynti Kotkantien kampuksen pääovilta, joilta opasteet johdattavat oikeaan auditorioon. 

Seminaariin vapaa pääsy!