SUOMI ENGLISH

Oulun yliopiston uusien opiskelijoiden tapahtuma Future Factory tänä vuonna entistä suurempana 1.-7.9.2017!

Future Factory on Oulun yliopiston aktiivinen startti kaikille uusille opiskelijoille, joka järjestetään syksyllä 2017 toista kertaa. Neljänä päivänä toteutettavan tapahtuman aikana lähes 2 100 opintonsa aloittavaa opiskelijaa ratkoo itseohjautuvasti pienryhmissä tulevaisuuden haasteita sekä äänestää lopuksi parhaasta ratkaisuideasta. Parhaat tuotokset palkitaan huikein palkinnoin! Toiminta levittäytyy kaikkialle yliopistoon, kahdelle kampukselle, Linnanmaalle ja Kontinkankaalle.

Seuraa Future Factorya FacebookissaInstagrammissa ja Twitterissä

"Tiimimme koki Future Factory:n todella innostavana ja hauskana juttuna. Tykkäsimme työskennellä yhdessä ja koen että FF onkin pienryhmille erinomainen mahdollisuus tutustua toisiinsa ja ryhmäytyä, sillä tiimityöskentely vaatii luottamusta ja positiivista henkeä."

Sivustolta löydät kaikki tarvittavat tiedot, vinkit ja välineet Future Factory -työskentelyn tueksi.