SUOMI ENGLISH
IMG_9513-1024x683.jpg

Uusia ideoita ja inspiraatiota kasvuun!

Oulun kaupunki järjestää jo neljättä kertaa tapahtuman yhdessä Alma Talentin ja oululaisten yritysten kanssa, jossa satoja osallistujia kokoontuu keskustelemaan uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kasvusta ja digitalisaation seuraavista askelista. Tapahtuman kaksi teemakokonaisuutta ovat ”Kaikki irti digistä” sekä ”Kiihdytystä kasvuun”. Tapahtumassa osallistujat voivat kuunnella huippuasiantuntijoita, tutustua menestystarinoihin sekä poimia parhaat vinkit omaan organisaatioon.

Tapahtuma järjestetään Areenalla (Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu). Lisätietoja:
http://events.almatalent.fi/northern-glow/
Yhteyshenkilöt: Sini Mäkinen (sini.makinen@almamedia.fi) & Hanna Mattila (hanna.mattila@businessoulu.com)

Areena
Tyrnäväntie 16
90400 Oulu