SUOMI ENGLISH

Kesän supersankarit ovat täällä!

Nyt on syytä piipahtaa torilla ennen juhannuksen viettoa! Tiistaina 20.6. klo 10-18 tämän kesän kesäyrittäjät jalkautuvat Oulun kauppatorille. Siellä pääsee tapaamaan kesän parhaat diilit tarjoavia yrittäjiä ja tutustumaan heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Samalla voi pyöräyttää myös Kesäyrittäjä-onnenpyörää, josta voi voittaa palkintoja! Torilla tavataan! Kesäyrittäjä-tori on osa Oulun Päivien ohjelmaa.

Kesäyrittäjä-projekti järjestetään neljättä vuotta putkeen. Sen järjestävät yhteistyössä mm. Oulu Entrepreneurship Society, BusinessOulu, Oulun kaupunki ja Njetworking. Mukana olevat 31 nuorta yrittäjää edustavat eri toimialoja. Ideat vaihtelevat koirakoulusta 3D-suunnitteluun ja printtaukseen, korujen valmistuksesta kesäkahvilaan ja kaikkeen siltä väliltä.

Kaikki Kesäyrittäjät löydät kootusti Facebook-sivuilta sekä myöhemmin kesällä myös nettisivuilta. Käy kurkkaamassa, mitä kaikkea on tarjolla!