SUOMI ENGLISH

Polar Bear Pitching kutsuu Suomen kuumimmat startupit kesän viileimmälle lavalle Porin SuomiAreenalle 14.7.2017! SuomiAreena kokoaa vuosittain kirkkaimmat vaikuttajat keskustelemaan yhteiskunnan nykytilanteesta ja tulevaisuudesta.

Polar Bear Pitching on mukana SuomiAreenan yhdellä päälavoista perjantaina 14.7.2017 ja etsii nyt startuppeja, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä kirjaimellisesti likoon ja esittelemään liikeideansa tai keksintönsä hyisestä kylmävesialtaasta. Myyntipuheita tuomaristossa arvioivat mm. suurlähettiläs Bruce Oreck, kansanedustaja Harry Harkimo sekä teollisuusneuvos Jorma Terentjeff.

Koko tilaisuus on nähtävissä suorana Maikkarin Katsomossa. Hae mukaan mukaan SuomiAreenan viileimpään näytökseen perjantaina 14.7. klo 11-12 täyttämällä tietosi ao. linkistä avautuvaan lomakkeeseen. Tässä kisassa nopeus on valttia!

https://polarbearpitching.typeform.com/to/FuaKp0