SUOMI ENGLISH
  • Pelikampus (map)
  • 3 Rantakatu
  • Oulu, 90100
  • Finland

Tervetuloa aamiaisen ääreen vaikuttamaan alueen toimintaan! Oulussa on paljon uusia, kasvavia yrityksiä, jotka tekevät mahtavia juttuja omillaan. Tuomalla pienempiä, olemassa olevia verkostoja Oulussa yhteen voimme hyötyä toinen toisistamme ja ratkaista yhteisiä ongelmia sen avulla. Verkoston tavoitteena on aidosti tuottaa yrityksille lisäarvoa - no bullshit. Toiminnan yhtenä kulmakivenä on myös tuoda yhteen Oulun yli 22 000 opiskelijaa ja alueen yritykset. 

Opiskelijoiden ja yritysten törmäyttämisestä syntyy molemminpuolista hyötyä ja alueelle elinvoimaisuutta. Jotta saadaan verkostosta mahdollisimman toimiva ja yhteisönsä näköinen, järjestämme Speak Up Oulu - workshopin. Workshopin tarkoituksena on selvittää tapa, jolla näkisitte verkoston pyörivän sekä kuulla teidän tarpeet uusina ja kasvavina yrityksinä - mitä toimintaa kaipaatte Ouluun? Nyt on aikanne, speak up!

Ohjelma: 
8.30 - 9.00 Aamupalalle! 
9.00 - 9.05 Mitä me täällä teemme? 
9.05 - 9.25 Keynote
9.25 - 10.30 Workshop-vaihe käyntiin
10.30 - 11.00 Yhteenveto & keskustelu

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaathan paikkasi heti Eventbritesta: bit.ly/speakupoulu