SUOMI ENGLISH
Go back

Kickstart Finals @Njetworking

Isokatu 56 Oulu, 90100

March 16 @ 1:00 PM - 5:00 PM

Kickstart on monialainen liikeideakilpailu, jonka tavoitteena on innostaa opiskelijoita yrittäjyyteen ja luoda uutta liiketoimintaa alueelle. Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun Yliopisto sekä Oulun seudun ammattiopisto järjestävät jokainen omien oppilaitostensa sisäiset osakilpailut, joiden jälkeen Kickstart kilpailu kulminoituu suureen oppilaitosten väliseen finaaliin! Finaaliin valitaan  jokaisesta oppilaitoksesta kolme parasta osallistujaa kilpailemaan koko Kickstart -kilpailun parhaan liikeidean tittelistä! Finaali järjestetään

16.3. Njetwork Inn yhteisön tiloissa, jolloin finalistit pitchaavat liikeideansa ja voittaja valitaan näiden esitysten perusteella.

 

Kickstart is a multidisciplinary business idea competition, with an objective to inspire students about entrepreneurship and to create new business in the area. After the internal competitions held by the University of Oulu, the Oulu University of Applied Sciences and Oulu Vocational College, the whole competition culminates in the grand final between the top three contestants from each school! The final takes place on 16.3. at Njetwork Inn, where finalists pitch their business ideas and the winner is chosen on the basis of these pitches.

Isokatu 56
Oulu, 90100 + Google Map