SUOMI ENGLISH
  • Oulun yliopisto (map)
  • Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
  • Oulu, 90570
  • Finland

Pelkkä luovuus yksin ei johda mihinkään. Mutta yhdistettynä se liiketoimintaälyyn ja strategiseen ajatteluun, syntyy kaupallisesti menestyviä uusia innovaatioita ja ajatuksia. IdeaSprint on BusinessOulun organisoima ideoiden, innovaatioiden ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisprosessi. Kaikki tapahtuu viiden päivän aikana, sisältäen ohjattua työskentelyä, ryhmätyötä, esityksiä sekä itsenäistä paneutumista asiaan. Ja jos ideasi on erityisen hyvä, saat myöhemminkin tukea kehittämistyöhön.

IdeaStart on tarkoitettu eri taustan omaaville henkilöille. Voit tällä hetkellä työskennellä yrityksessä asiantuntija- tai johtotehtävissä, olla korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai olet juuri perustanut startupin. Voit olla myös työttömyysuhan alainen tai etsit itsellesi uutta työpaikkaa. Olennaista on, että haluat oppia uutta ja uskot, että sinulla on kykyä ja halua ratkaista yritysten todellisia tuote-, palvelu- tai liiketoimintahaasteita. Opit uutta, verkostoidut ja voit jopa saada uuden työpaikan tätä kautta.

IdeaSprintit toteuttaa kolmen asiantuntijayrityksen konsortio: OBN, Futuretournaments ja Gaia.

Lue lisää: www.ideasprint.fi/