SUOMI ENGLISH

Oulu City Theatre (map)
Kaarlenväylä 2, PL 5
90015 Oulun kaupunki

Industry Summit 2017 järjestetään kuudetta kertaa 5. – 6.10.2017 Oulun kaupunginteatterilla. Tapahtuma on totutusta poikkeavalla ja oululaisella otteella toteutettu korkeatasoinen yritys- ja elinkeinoelämän tapahtuma. Arktisen alueen teollisuus- ja cleantech-sektorin pätapahtuma nostaa jälleen esille merkittäviä yritysten ja koko alueen kasvuun ja kehitykseen vaikuttavia ajankohtaisia teemoja kuten digitalisaatio, IoT, biotalous, kiertotaous, jakamis- ja alustatalous, kokonaisvaltainen teollisuusbrändin rakentaminen ja johtaminen, suurhankkeisiin pääsemisen käytännön edellytykset yrityksiltä sekä arktinen erityisosaaminen.

Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa ja tapahtumassa korostuu nyt murroksessa olevan tulevaisuuden teollisuuden tekeminen yhdessä. Industry Summit on tapahtuma, jossa asiantuntijat ja vaikuttajat kohtaavat – myös yli sekä toimiala. että valtakuntien rajojen.

Lisätietoja: https://industrysummit.fi/suomeksi/

Yhteyshenkilöt: Tiina Haapaniemi (tiina.haapaniemi@businessoulu.com), Veera Uusi-Illikainen (veera.uusi-illikainen@bsuinessoulu.com) & Pasi Keinänen (pasi.keinanen@businessoulu.com)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Explore Arctic Twist in doing future business in Industry Summit 2017 organized in October for  the 6th time in Oulu, the capital of Northern Scandinavia. The event is organized at the Oulu City Theatre

Meet influencers, experts, investors and potential growth engines for Your Company. Two days event guarantees You new opportunities for cooperation, crucial and vital knowledge for Your personal competence and boost for the growth ofYour company. In Industry Summit we transform B2B meetings and knowledge provided by encouraging, uplifting keynotes into new industrial business solutions and economic surplus.

In the centenary of Finland’s independence in 2017 Industry Summit focuses on recreating smarter and greener industry together. Themes are digitalization, IoT, bioeconomy, brand management, greening industry, circular economy, smart city & environment, autonomous driving drastically changing our world, platform and sharing economy and numerous opportunities in Arctic European cooperation and investments and utilizing Arctic knowhow. Via understanding the past, experiencing a small piece of the jubilee together and setting  the course for future success we end up experiencing something unique – Industry Summit 2017 in Oulu.  This event is part of Programme on the centenary of Finland’s indepence 2017

Moderators of the event are  Lauri Salovaara, winner in the speaker category at the Evento Awards 2017 and sparkling Eija Hämäläinen.

https://industrysummit.fi/