SUOMI ENGLISH
Business Kitchen Christmas Party

Business Kitchen Christmas Party

University of Oulu, Business Kitchen Tellus (map)

Business Kitchen Tellus welcomes students and everyone who is in the mood for some glögi for a Christmas party! We will have a gingerbread decoration workshop, traditional Christmas treats, music, and great company. Let's have a good time together! 🎄🎅🏻

Please register to let us know that you're coming: bit.ly/bk-christmas

EDELLÄ - Rohkeasti Tech!

EDELLÄ - Rohkeasti Tech!

Business Kitchen Tellus (map)

EDELLÄ-tapahtumasarja saa jälleen jatkoa joulukuussa, tällä kertaa teemalla naisedustus teknologia-alalla. EDELLÄ-konseptin mukaisesti tapahtumassa autetaan osallistujia tunnistamaan osaamisensa ja rohkaistaan itsensä toteuttamiseen, ja uuden kokeiluun. Tapahtumassa tuodaan yhteen eri teknologia-aloja ja yrityksiä edustavia naisia ja naisyrittäjiä, sekä aiheesta kiinnostuneita henkilöitä eri koulutusaloilta ja -tasoilta. 

Tapahtuman tarkoitus on lisätä naisten kiinnostusta teknologia-alaa kohtaan ja auttaa alasta kiinnostuneita verkostoitumaan keskenään. Teknologia-alalla toimivat naiset kertovat inspiroivia tarinoita omista kokemuksistaan alalla ja rohkaisevat kaikkia rohkeasti mukaan. Teknologia-ala kehittyy vauhdilla ja on iso työllistäjä niin Suomessa kuin maailmalla, siksi on tärkeää, että kaikki alasta kiinnostuneet uskaltavat lähteä mukaan ilman ennakkoluuloja, varsinkaan sukupuoleen liittyen. Lisäksi tapahtumassa Sinä osaat! -työpajassa pureudutaan ammatinvalinnan taustalla oleviin tekijöihin.

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Rekisteröidy täällä: http://bit.ly/rohkeasti-tech

Tapahtuman järjestää Business Kitchen yhdessä Sinä Osaat! - Tytöt ja teknologia -hankkeen kanssa. 
Sinä osaat! -hanke kannustaa tyttöjä teknologia-aloille järjestämällä muun muassa työelämään tutustumisjaksoja sekä teknologiatyöpajoja. Hanke tuottaa myös koulutusta sekä erilaista materiaalia opettajille ja ohjaajille.

Ohjelma: 

Klo 12:30 Kahvitarjoilu
Klo 12:50 Tilaisuuden avaus
Klo 13:00 Koulutus- ja työmarkkinoiden segregaatio – mitä se on? - Eija Leinonen, KoulutusAvain Oy 
Klo 13:30 Yrittäjätarina - Susanna Pirttikangas, Tausta Oy
Klo 14:00 Sinä osaat! -työpaja
Klo 14:45 Olenko tarpeeksi tech? - Karita Kasurinen, Iris.ai
Klo 15:15 Saatesanat 
Klo 15:30-16:00 Verkostoitumista

DIGITAL OULU 2019

DIGITAL OULU 2019

Areena Oulu, Terminaali (map)

Mitä digitalisaatio tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää bisneksessä ja markkinoinnissa? Digital Oulu iskee taas tulikuumaan aiheeseen marssittamalla stagelle rivin alan asiantuntijoita ja osaajia. Jotta tapahtuma ei olisi pelkästään propelihattujen visiointia, mukana on käytännönläheisiä puheenvuoroja siitä kuinka digitalisaatiota voidaan käyttää hyödyksi bisneksen eri osa-alueilla.

Tapahtuman keynote-puhujina nähdään Mikko Hyppönen (F-Secure), Jenna Perus (Momondo), Marc Dillon (ZenRobotics) ja Tom Laine (HC Sercvices). 

Liput ja lisätiedot osoitteesta: https://digitaloulu.fi/

Polar Bear Pitching

Polar Bear Pitching

Oulu City Centre (map)

Polar Bear Pitching helps you crystallize your message. The stage could not be any cooler, and we mean literally: a hole cut through the ice in the frozen Baltic Sea. 

Refresh your business, body and mind. Join our after swim activities, world class workshops and inspiring talks.

The event takes place March 12-13th 2019 in Oulu, Finland.

Early Bear tickets are already in sale!

Read more: www.polarbearpitching.com