SUOMI ENGLISH
Avanto Työpajasarja: Aloittavan yrityksen taloudelliset laskelmat

Avanto Työpajasarja: Aloittavan yrityksen taloudelliset laskelmat

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)

Taloudelliset laskelmat ovat tärkeässä roolissa pohtiessasi yritysideaasi tai perustaessasi yrityksen. Kukaan ei vakuutu ideastasi, jos sinulla ei ole numeroita näytettävänäsi. Työpajassa opit, mitä sinun tulee ottaa huomioon hinnoittelusta, ansaintamalleista ja tutustut keskeisiin yritystoiminnan aloittamiseen liittyviin laskelmiin.

Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-taloudellisetlaskelmat

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Tervetuloa!

Avanto Työpajasarja: Markkinointi ja myynti

Avanto Työpajasarja: Markkinointi ja myynti

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)

Markkinointi on monen suomalaisen yrityksen akilleen kantapää. Kun rahoitus on tiukassa ja yritys tuotteen kehitystyössä, markkinointi ja asiakkaiden hankinta on helppo jättää viimeisimmäksi. Markkinointi kannattaisi aloittaa jo sinä hetkenä kun yritys perustetaan. Työpajassa käsitellään markkinointistrategiaa, myynnin johtamista ja myyntiprosessia.

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-markkinointijamyynti

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi.

Avanto-työpajoja järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Startup Weekend Oulu

Startup Weekend Oulu

Startup Weekend Oulu will return in September 2019 for an epic weekend of innovation, entrepreneurship and new ideas. Save the date! We will let you know, when to get your tickets.

Startup Weekend is about pursuing an idea or solving a problem. This is the event where to start and find people to start with. Startup Weekend is the place to look for a team, create a prototype of your idea, validate your business idea, and receive feedback from experienced entrepreneurs, all in one weekend.
Startup Weekend is your chance to learn how to take any idea from a concept to reality within a weekend!

During the weekend you will...

 • get introduced to the world of startups and entrepreneurship,

 • learn the process for taking ideas into action,

 • learn and practice new skills to take back to your job,

 • meet experienced, talented, and passionate entrepreneurs in Finland,

 • join or build an all-star team, or

 • spend an amazing weekend with like-minded people

Who is Startup Weekend For?

It doesn't matter what you do or where you come from, Startup Weekend is designed as an inclusive event and program that brings all sorts of people together including

 • aspiring & experienced entrepreneurs,

 • developers and other tech-related professionals,

 • designers of all types,

 • non-technical talent (i.e. business, sales, healthcare, education, finance, legal, etc.),

 • students from universities and even high schools,

 • professionals looking to switch careers or build new skills,

 • passionate visionaries, and many more!

Why you should join?

 1. You will experience what it's like in the startup world, and learn first hand about every step of building a business. At the very least it'll be a memorable weekend away from your usual daily routine.

 2. You might find your perfect co-founder soulmate with whom you'll go on to launch a successful startup, be it this weekend or down the road.

 3. We take good care of you during the weekend. All you need to bring is yourself and your laptop. We’ll provide you with:

 • 7 meals, snacks and refreshments all weekend

 • Startup Weekend Oulu T-shirt

 • Access to the best startup tools

 • Advice and coaching from some of the area's best startup mentors

 • Membership in the Startup Weekend Community (>200K alumni),

 • A process for taking any idea from concept to creation in a matter of days

 • New awesome friends and connections!

Avanto Työpajasarja: Kevytyrittäjyys

Avanto Työpajasarja: Kevytyrittäjyys

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Kevytyrittäjyys on matalan kynnyksen tapa kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden työllistää itsesi ja työskennellä yrittäjämäisesti ilman huolta yritysbyrokratiasta.

Avanto-työpajassa käsitellään kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä. Pääset kuulemaan, minkälaisia kevytyrittäjyyspalveluita on markkinoilla ja soveltuisiko kevytyrittäjyys juuri sinulle!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avantokevytyrittajyys

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä teemoja asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja. Työpajoja järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella (C-siipi) ja Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Katso kaikki työpajat http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Tekniikan torstai seminaarisarja: Biotalous

Tekniikan torstai seminaarisarja: Biotalous

Oulun yliopisto, Tellus Innovation Arena, Stage (map)

Tervetuloa kuuntelemaan minkälaisia ongelmia voidaan ratkaista Biotalous-tutkimuksen avulla, sekä keskustelemaan tulevaisuuden suuntauksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan-torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa ovat mukana Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Lisätiedot:
https://www.oulu.fi/ttk/node/58071
https://www.oulu.fi/ttk/node/58029

Northern Glow 2019

Northern Glow 2019

Oulun kaupunginteatteri (map)

Pohjoisen valovoimaisin bisnestapahtuma

8.10.2019 klo 8.30 – 17.45
Oulun Teatteri

Brändäys ja brändi osana kasvun ja kansainvälistymisen strategiaa – Mistä menestystarinat syntyvät ja miten erottautua muista? Tiistaina 8.10.2019 Oulun teatteriin kokoontuu sadoittain päättäjiä ja asiantuntijoita ratkomaan miten myydä tuotteet ja palvelut maailmalle ja mistä löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja, konkreettisia caseja ja viihdettä. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi vuoden mielenkiintoisimmasta tapahtumasta!

Lisätiedot: https://tapahtumat.almatalent.fi/northern-glow